Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, δεν παρέστη στον γάμο της κόρης του.

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match έκανε ρεπορτάζ στο «χωριό-τρύπα», όπως το αποκαλεί, όπου ζει στο Μεξικό. Ο Τόμας Μαρκλ παρακολούθησε πάντως τον γάμο της κόρης του από την τηλεόραση και δήλωσε «συγκινημένος και περήφανος». «Η αγαπημένη μου είναι υπέροχη, μοιάζει τόσο ευτυχισμένη», δήλωσε στο σάιτ TMZ ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος αναρρώνει από την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οπως αναφέρει το Paris Match, όταν ο Τόμας Μαρκλ άκουσε ότι η κόρη του θα παντρευτεί τον πρίγκηπα Χάρι, κατάλαβε ότι άρχιζαν για εκείνον τα προβλήματα. «Εναν μήνα πριν τον αρραβώνα, ήρθε και με βρήκε και μου είπε ότι θα έχει πολλές επισκέψεις», διηγείται ο φίλος του Ramon Moreno. «Τον ρώτησα γιατί και μου είπε: «Γνωρίζεις την Μέγκαν Μαρκλ; Είναι κόρη μου. Θα παντρευτεί». Την γνώριζα, φυσικά. Εμεινα άφωνος όταν μου είπε ότι ήταν πατέρας της...».

Ο Τόμας Μαρκλ το κατάλαβε, πράγματι: από την ημέρα των αρραβώνων, 27 Νοεμβρίου 2017, άρχισε το ντεφιλέ των δημοσιογράφων γύρω από το σπίτι του, στο σκονισμένο χωριό San Antonio Del Mar, στο Μεξικό, στην ακτή του Ειρηνικού, μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα με τις ΗΠΑ. Ορισμένοι νοίκιασαν μάλιστα, στο Airbnb, μια βίλα δίπλα στο σπίτι του για να τον παρακολουθούν και να τον φωτογραφίζουν.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ετσι άρχισε ο εφιάλτης για τον Τόμας Μαρκλ. «Επέλεξε να τελειώσει τη ζωή του σε αυτό το μέρος, ακριβώς επειδή ήταν ήσυχο», εξηγεί ο Ramon στο Paris Match. Και πράγματι είναι ήσυχο: οι δρόμοι είναι διαλυμένοι, τα σπίτια είναι φτηνά και μισοτελειωμένα, τα εστιατόρια μοιάζουν φρικτά. Σε απόσταση αναπνοής από την Tijuana, μια από τις πιο βίαιες και επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο, το San Antonio είναι το ιδανικό μέρος για να κρυφτεί κανείς. Ολοι πληρώνουν με δολάρια, παρότι είναι Μεξικό. Οι λευκοί που κυκλοφορούν στο χωριό δείχνουν «white trash», και συναντιούνται στο μπιστρό της γωνίας, καθισμένοι σε παλιούς καναπέδες να πίνουν κοκτέιλ margharita.

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται να μείνουν εδώ για να εξαφανιστούν ή να κρυφτούν από κάτι, οικογενειακό ή οικονομικό. Η βασική τους δραστηριότητα είναι να πίνουν για να ξεχάσουν», δηλώνει ο Gil Sperry, λευκός επικεφαλής στο τοπικό σάιτ «The Baja Times».

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ολα δείχνουν ότι αυτές είναι και οι βασικές δραστηριότητες του Τόμας Μαρκλ. Τα παράθυρα του σπιτιού του είναι καλυμμένα με κόντρα πλακέ και πραγματικά δεν θυμίζει παλάτι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Μέγκαν να φέρει εδώ τον Χάρι για να πάρουν τσάι. Η θέα στον Ειρηνικό είναι όμορφη αλλά η παραλία είναι κατεστραμμένη από τους υπονόμους.

Ο Τόμας Μαρκλ εγκαταστάθηκε σε αυτό το κιτρινωπό σπίτι το 2016, μαζί με δύο αυτοκίνητα, ένα παλιό Volvo και ένα μικρό κόκκινο Ford. Το εσωτερικό των αυτοκινήτων θυμίζει χωματερή, με παλιά πουκάμισα, υπόλοιπα ψωμιού και ηλεκτρικά καλώδια. Το κάθισμα του οδηγού είναι μακριά από το τιμόνι, ένδειξη ότι ο οδηγός των αυτοκινήτων έχει πολλά περιττά κιλά.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ολοι οι γείτονες βρίσκουν τον Τόμας Μαρκλ «συμπαθητικό», «χαμογελαστό», «αγαπητό», αλλά «μοναχικό». Η Estefania, ιδιοκτήτρια του μπαρ «Coffee House», δηλώνει στο Paris Match ότι ο Μαρκλ πάντα της ζητάει μια επιπλέον μερίδα μπέηκον για την σαλάτα του ή επιπλέον κρέμα για το τσάι του. Ο Chris Larsen, αφεντικό του εστιατορίου Plan B, δηλώνει: «Γνώρισα την ύπαρξη του Τόμας από τα ΜΜΕ, πριν από έξι μήνες, παρότι νόμιζα ότι τους ξέρω όλους εδώ».

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο 73χρονος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ζει σαν ερημίτης. Ποτέ δεν είχε χρήματα και σύμφωνα με τις επίσημες πηγές έκανε πτώχευση το 2016. Ισως γιατί χρωστούσε φόρους ή είχε χρέη στις κάρτες του αποφάσισε να πάει να ζήσει σε αυτό το απίστευτο μεξικάνικο χωριό. Πάντα προτιμούσε τη σκιά από το φως, παρότι έκανε καριέρα ως διευθυντής φωτογραφίας στο Χόλιγουντ. Κέρδισε μάλιστα και δύο Emmy, για τη δουλειά του σε τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με τον γιό του Τόμας τζούνιορ ήταν δουλευταράς.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Η πορεία της Μέγκαν Μαρκλ έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του. Υποψίες τον βαραίνουν ότι κάνει και λέει διάφορα για τον γάμο της κόρης του προκειμένου να πληρωθεί. Οι δύο γιοί του από τον πρώτο του γάμο έκαναν δημόσιες επιθέσεις στην αδελφή τους.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Ο Τόμας Μαρκλ έχει ολλανδο-ιρλανδέζικες ρίζες. Το 1979 παντρεύτηκε την Doria Ragland, καθηγήτρια γιόγκα και απέκτησαν μια κόρη, την Μέγκαν. Το ζευγάρι χώρισε οκτώ χρόνια αργότερα, το 1987, όταν η Μέγκαν ήταν 6 ετών. Από τον προηγούμενο γάμο του είχε μια κόρη και έναν γιό.

Το Paris Match περιγράφει την «τρύπα» στην οποία ζει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόμας Μαρκλ Μεξικό τρύπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ