H Καρύδη ως Μέγκαν και ο Μαρκουλάκης ως πρίγκιπας Χάρι -Η «βασιλική» φωτογραφία στο Instagram - iefimerida.gr

H Καρύδη ως Μέγκαν και ο Μαρκουλάκης ως πρίγκιπας Χάρι -Η «βασιλική» φωτογραφία στο Instagram

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας βασιλικός γάμος. Εκατοντάδες φωτογραφίες και άλλες τόσες διαφορετικές απόψεις.

Απλετος τηλεοπτικός χρόνος και διαδικτυακός αέρας αφιερωμένος στην καταγραφή ενός γεγονότος που ακόμα και μετά το πέρας του δεν έχει σταματήσει να σχολιάζεται. Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ήταν ο γάμος της χρονιάς.

Μια φωτογραφία δύο αγαπητών στο κοινό ηθοποιών, της Σμαράγδας Καρύδη και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φωτογραφία-σχόλιο για τον βασιλικό γάμο.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ποζάρουν στον φακό του διακεκριμένου φωτογράφου, Τάσου Βρεττού (σσ Ο Τάσος Βρεττός έχει στο ενεργητικό του πολύ σημαντικές συνεργασίες και διακρίσεις. Αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι για το περιοδικό Τέταρτο. Φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας αλλά και για εγχώριες και διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες). Η Σμαράγδα Καρύδη διακρίνεται για το καυστικό της χιούμορ και την διάθεσή της να αυτοσαρκάζεται. Θυμήθηκε την «royal» φωτογράφισή της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα φωτογραφία: «Παιδιά να ζήσετε. Ευχόμαστε μια ζωή με αγάπη και ευτυχία. Κωνσταντίνε την θυμάσαι αυτή την απλή φωτογραφία;»

Δείτε την «βασιλική» φωτογραφία των δύο ηθοποιών, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ