Θεοδωρικάκος: Το Μαξίμου χρησιμοποιεί διχαστικό λόγο για να «ξεχαστούν» οι βαριές περικοπές σε συντάξεις και μισθούς - iefimerida.gr

Θεοδωρικάκος: Το Μαξίμου χρησιμοποιεί διχαστικό λόγο για να «ξεχαστούν» οι βαριές περικοπές σε συντάξεις και μισθούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την πολιτική συζήτηση από την οικονομία και τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αποδίδει ο Τάκης Θεοδωρικάκος την όξυνση που επιχειρείται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτηση στο facebook σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Η όξυνση στην πολιτική ατμόσφαιρα είναι συνειδητή επιλογή του μεγάρου Μαξίμου. Η παρωχημένη αντιδεξιά ρητορική και ο διχαστικός λόγος χρησιμοποιούνται για να "ξεχαστούν"οι βαριές περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς των πολιτών, που αποφάσισε και υλοποιεί η κυβέρνηση. Αποτυχημένη μέθοδος. Οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι, απομονώνουμε όσους χρησιμοποιούν βία για οποιοδήποτε λόγο. Και ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη αλλαγή, γιατί αξίζουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάκης Θεοδωρικάκος Μέγαρο Μαξίμου.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ