Πυροβολισμοί και καταδίωξη σε Παιανία, Ασπρόπυργο -Μάχη αστυνομικών με ληστές βενζινάδικων - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί και καταδίωξη σε Παιανία, Ασπρόπυργο -Μάχη αστυνομικών με ληστές βενζινάδικων

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά δράστες εισέβαλαν σε βενζινάδικο στην Παιανία χρησιμοποιώντας βαριοπούλες και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο πλην όμως δεν τα κατάφεραν και αφαίρεσαν χρηματικό πόσο από το ταμείο.

Στη συνέχεια μπήκαν σε παρακείμενο ταχυφαγείο και αφού απείλησαν τον υπάλληλο με ένα μακρύκανο όπλο και αφαίρεσαν περίπου 500 ευρώ. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα Αudi μαύρο και κατά τη διαφυγή τους προέταξαν τα όπλα προς τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που είχαν καταφθάσει στο σημείο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με βολές στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τα νεόκτιστα Ασπροπύργου, ωστόσο εκεί οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην τοποθεσία Τζαβερδέλα Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ