Μπουτάρης: Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα φοβηθούμε κανέναν - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα φοβηθούμε κανέναν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες, δύο ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίσθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, εν μέσω χειροκροτημάτων.

«Αυτοί που μου επιτέθηκαν δεν είχαν σχέση με την ημέρα μνήμης των Ποντίων. Τους ξέρω ποιοι είναι… Ήταν οργανωμένοι φασίστες! Μου επιτέθηκαν σαν άτομο και σαν Δήμαρχο… Μου είπαν: Ποιος σε κάλεσε εδώ ρε; Τον δήμαρχο δεν τον καλούνε. Έχει υποχρέωση να πάει σε εκδηλώσεις τέτοιου τύπου», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα φοβηθούμε κανέναν»

Σήμερα, Τρίτη, ο Γιάννης Μπουτάρης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, βίντεο από τη χθεσινή του ομιλία, γράφοντας χαρακτηριστικά «Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων. Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!».

Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων.Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!https://t.co/icCJx5vN9i

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ