Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι οι μεγάλοι απόντες ήταν δυο. Ο πατέρας της νύφης και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αγαπημένη του λαού, μια γυναίκα με προσωπικότητα ιδιαίτερη, εκτόπισμα τεράστιο, έλειπε από παντού και ταυτόχρονα ήταν παρούσα παντού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν φροντίσει με τρόπους πολλούς και διάφορους να τιμήσουν τη μνήμη της Νταϊάνας και νοητά να την έχουν κοντά τους.

Από το στολισμό της εκκλησίας που έγινε με τα αγαπημένα λευκά τριαντάφυλλα της Νταϊάνας από τον κήπο της στο παλάτι του Κένσιγκτον, τη γραμμή του νυφικού που θύμιζε τα θρυλικά φορέματα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, την αδελφή της που μίλησε στην τελετή, έναν ύμνο που παίχτηκε και ήταν ο αγαπημένος της Lady D και άλλες λεπτομέρειες που συνδέονταν με εκείνη.

Ωστόσο, όσοι κοιτούσαν τις φωτογραφίες εντόπισαν και μια ακόμη λεπτομέρεια την οποία έσπευσαν να συνδέσουν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Στη σειρά που καθόταν η βασιλική οικογένεια, η πρώτη πρώτη θέση ήταν κενή. Στη δεύτερη θέση καθόταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, στη συνέχεια ο Κάρολος, η Καμίλα, η Κέιτ Μίντλετον.

Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και τότε ξαφνικά όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται: «Εμεινε κενή αυτή η θέση, στη μνήμη της Νταϊάνα, για να θυμίζει τη μεγάλη απουσία της από την ημέρα;».

Το Twitter τρελάθηκε με πολλούς βασιλοφάνς να δηλώνουν ξετρελαμένοι με τον τρόπο που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την Νταϊάνα. Τα tweets έπεφταν βροχή, τα θετικά σχόλια για το ζευγάρι επίσης, όπως και τα γλυκόλογα.

Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ώσπου η δημοσιογράφος Ρεμπέκα Ινγκλις τους διέψευσε όλους και μαζί την τέλεια εικόνα που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους.

Η κενή θέση είχε μείνει γιατί πολύ απλά η βασίλισσα Ελισάβετ προτίμησε να κάτσει στη δεύτερη θέση και μπροστά της δεν μπορεί να κάθεται κανείς.

«Βλέπω πολλές αναφορές ότι η άδεια θέση δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι προς τιμήν της Νταϊάνας. Δεν ήταν άδεια για αυτό το λόγο. Η θέση μπροστά από τη βασίλισσα μένει πάντα κενή, μιλώ από το Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα πρέπει να φαίνεται, και η θέση που καθόταν σήμερα είναι η αγαπημένη της στο παρεκκλήσι».

Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χάρι και Μέγκαν -Η θέση για την Νταϊάνα στην εκκλησία ζάλισε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ