Αγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριο φονικό το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.Ενας 50χρονος άντρας κατέσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους, έπειτα από άγριο οικογενειακό καβγά.

Η άτυχη γυναίκα εργάζονταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ήταν υποψήφια τοπική σύμβουλος Γοργογυρίου (χωριού του συζύγου της) στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο θύτης συνελήφθη από άντρες της Α.Δ. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν σε και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Το φονικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του trikalaola.gr έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών, της 14χρονης κόρης τους και του 4άχρονου αγοριού. Η 14χρονη βγήκε έξω μετά και ζητούσε βοήθεια.

Μετά το συμβάν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και περιοίκων, το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο, καθώς οι καβγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

Αγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Αγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Πηγή: trikalavoice.gr/trikalaola.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ