Πέρεθ:«Τώρα το Champions League για να κάνουμε το νταμπλ και να γράψει ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Πέρεθ:«Τώρα το Champions League για να κάνουμε το νταμπλ και να γράψει ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανευτυχής ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την κατάκτηση της Euroleague από την Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας με 85-80 την Φενερμπαχτσέ στον τελικό του Final Βελιγραδίου.

«Ήταν η ανταμοιβή για μια σεζόν γεμάτη αντιξοότητες. Ποτέ όμως δεν τα παράτησαν, ποτέ δεν παραδόθηκαν και αυτή είναι μια χαρά όχι μόνο για το δέκατο, αλλά και για όλα αυτά που έβαλαν οι παίκτες σε αυτό», είπε ο Πέρεθ , μιλώντας στο «Tiempo de Juego». «Είμαι ερωτευμένος με τη στάση και την ένταση αυτής της ομάδας, κάθε λεπτό με τον ίδιο ρυθμό, αξίζουν τα πάντα στο μπάσκετ», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζει τώρα σε ένα μεγάλο ρεκόρ, κάτι που ποτέ καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει, με την κατάκτηση του Champions League από τους Μαδριλένους του Ζινεντίν Ζιντάν. «Την Πέμπτη θα πάω στο Κίεβο με την ομάδα ποδοσφαίρου, για να δούμε αν έχουμε την ίδια τύχη και να πάρουμε τα δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα, κάτι δεν έχει συμβεί ποτέ. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε χρόνο πρέπει να ξεπερνάμε το δικό μας ρεκόρ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης περεζ πρόεδρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ