Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν -Τον παππού της κόρης της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν -Τον παππού της κόρης της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ η Σάννυ Μπαλτζή αποχαιρετά με το δικό της τρόπο τον αγαπημένο της πεθερό Χάρρυ Κλυνν.

Η Σάννυ Μπαλτζή ήταν παντρεμένη και απέκτησε και την αγαπημένη της κόρη με τον γιο τού Χάρρυ Κλυνν, Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 2 χρόνια.

Και στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια και έχουν ακριβώς την ίδια πόζα, με πολλά χρόνια διαφορά, απεικονίζεται ο Χάρρυ Κλυνν.

Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν -Τον παππού της κόρης της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη μία κρατάει στην αγκαλιά του την ημέρα της γέννησής του τον γιο του Νίκο και στην άλλη την εγγονή του, και αυτή από την ημέρα της γέννησής της.

Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν -Τον παππού της κόρης της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Σάννυ Μπαλτζή έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες, «Πατέρας και γιος -Παππούς και εγγονή Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Το αντίο της Σάννυ Μπαλτζή στον Χάρρυ Κλυνν -Τον παππού της κόρης της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ