Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίνιμαλ, σοφιστικέ και ολόλευκο ήταν το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ το οποίο σχεδίασε ο ομολογουμένως outsider οίκος Givenchy και συγκεκριμένα η Clare Waight Keller.

Ωστόσο το τεράστιο βέλο μήκους 5 μέτρων ωστόσο ήταν αυτό που έκανε και την διαφορά. Τόσο γιατί ήταν τεράστιο, όσο και γιατί μας θύμισε την Πριγκίπισσα Νταΐάνα, η οποία είχε φορέσει ένα εξίσου εντυπωσιακό βέλος από την σχεδιάστρια Elisabeth Emanuel το 1981.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα μάλιστα η επιλογή αυτή της Μαρκλ ήταν μία «σιωπηρή» ένδειξη τιμής προς την πεθερά της και μητέρα του Πρίγκιπα Χάρη, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία σοφή κίνηση, ώστε να μην αντιγράψει εντελώς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και φόρεσε την τιάρα μέσα από το πέπλο, κάτι που η πεθερά της δεν είχε κάνει, καθώς είχε προτιμήσει να την φορέσει από πάνω.

Στον γάμο της Πριγκίπισσας ΝταΪάνα

Οσον αφορά το πέπλο της Μέγκαν Μαρκλ αυτό είχε κι άλλον συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πάνω του ράφτηκαν στο χέρι διάφορα λουλούδια, τα οποία δεν ήταν τυχαία, αλλά είχαν την υπογραφή των κρατών που υπάγονται στην Βρετανική Κοινοπολιτεία, γνωστή και ως Πολιτεία των Εθνών.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Μέγκαν Μαρκλ με αυτή την επιλογή ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που θα της δοθεί τώρα ως μέλος της Βρετανικής οικογένειας να υποστηρίξει το έργο της Κοινοπολιτείας, ενώ μάλιστα για τα ποια λουλούδια θα επιλεχτούν και θα ραφτούν στο πέπλο έγινε μεγάλη έρευνα σε κάθε χώρα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πώς η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με το νυφικό της την πριγκίπισσα Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ