Η Ισραηλιτική Κοινότητα στο πλευρό του Μπουτάρη -Καταδικαστέος ο προπηλακισμός - iefimerida.gr

Η Ισραηλιτική Κοινότητα στο πλευρό του Μπουτάρη -Καταδικαστέος ο προπηλακισμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

"Ο προπηλακισμός αυτός και ιδιαίτερα η επιλογή να γίνει κατά την Ημέρα Μνήμης που τιμάται η γενοκτονία των Ποντίων είναι καταδικαστέο γεγονός από κάθε άποψη", τονίζεται σε ανακοίνωση της ΙΚΘ.

"Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάρη. Έναν άνθρωπο που έδειξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το αξίωμα του πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκης πως αντιμετωπίζει με σεβασμό κάθε πτυχή της ιστορίας της πόλης και στέκεται με θάρρος απέναντι σε κάθε συμπεριφορά που εμπνέεται από μισαλλοδοξία και φασισμό", επισημαίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δέχθηκε άγρια επίθεση, με ξύλο, σπρωξιές, μπουνιές και κλωτσιές, ενώ έδινε το παρών στην κοινή εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ