Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες]

megkan-markl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πριγκιπικός γάμος τελείωσε κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει πως τα παραμύθια, μερικές φορές, μπορεί να βγουν αληθινά.

Οι λεπτομέρειες όμως του γάμου και τα καθέκαστα θα εμφανίζονται για πολύ καιρό ακόμη στις εφημερίδες και τα ταμπλόιντς. Μία από αυτές είναι και τα βασιλικά γαμήλια λουλούδια που κόσμησαν το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα λουλούδια που κάλυπταν όλη την πρόσοψη του ναού δεν πετάχτηκαν. Αντιθέτως βρήκαν ένα νέο σπίτι: το κέντρο φροντίδας του Αγίου Ιωσήφ στο Λονδίνο.

Το κέντρο ανακοίνωσε στο facebook την Κυριακή πως το προσωπικό μόλις έλαβε μια «πολύ ειδική παράδοση» των «όμορφων λουλουδιών που έγιναν για τον βασιλικό γάμο». Συνοδευτικά η ανακοίνωσή τους περιελάμβανε τη φωτογραφία μίας ασθενούς που κρατά μια τέτοια ανθοδέσμη.

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρι και την Μέγκαν και την ανθοπώλη Φιλίππα Κράντοκ» έγραψε το ίδρυμα. «Ο ξενώνας μας μυρίζει και φαίνεται πανέμορφος. Τόσο υπέροχη χειρονομία».

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν στο γάμο του Χάρι και την Μέγκαν είχαν πολύ ιδιαίτερη σημασία ακόμη και πριν δοθούν στο κέντρο φροντίδας. Ανάμεσα στα είδη φυτών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λευκά τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, παιώνιες, κλαδιά οξιάς, σημύδας και δαχτυλίτιδες.

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Κράντοκ, που συνεργάστηκε με το παλάτι του Κένσινγκτον, τη βρετανική Vogue και τους οίκους μόδας Alexander McQueen και Christian Dior σχεδίασε τις φλοράλ συνθέσεις στο παρεκκλήσι και το St. George Hall, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την τελετή.

Ο,τι πιο γλυκό -Δείτε τι έκαναν Χάρι και Μέγκαν τα λουλούδια από το στολισμό του γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Χρησιμοποίησε εποχιακά λουλούδια καθώς και άνθη που προέρχονταν από τους κήπους και τα πάρκα της βασιλικής κατοικίας, με σχέδια που προορίζονταν να αποπνέουν τα φυσικά τοπία από τα οποία συγκεντρώθηκαν τα άνθη, ανέφερε το παλάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ