H σπασμένη τιάρα της Ελισάβετ & ο λεκές της Νταϊάνα -Tα εμβληματικά βασιλικά νυφικά και τα μυστικά τους - iefimerida.gr

H σπασμένη τιάρα της Ελισάβετ & ο λεκές της Νταϊάνα -Tα εμβληματικά βασιλικά νυφικά και τα μυστικά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν το υπέρκομψο, μίνιμαλ νυφικό της Mέγκαν Μαρκλ, κάθε μια από τις βασιλικές νύφες της Μ.Βρετανίας, έκανε το δικό της fashion statement.

Πότε απλά, πότε σύνθετα, πολύπλοκα «αρχιτεκτονήματα» από μετάξι, ταφτά, τούλια και απλικέ λουλούδια, τα βασιλικά νυφικά καταγράφουν την εξέλιξη της μόδας στη διάρκεια ενός αιώνα…

Η ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ - ΤΟ 20΄S ΝΥΦΙΚΟ
Στις 23 Απριλίου 1923, όταν η λαίδη Ελισάβετ Άντζελα Μαργκερίτ Μπόους- Λάιον (aka βασιλομήτωρ) παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Αλβέρτο, Δούκα του Γιορκ (και αργότερα Βασιλιά Γεώργιο τον 6ο), στο αββαείο του Γουεστμίνστερ, δεν γνώριζε μάλλον πως θα γινόταν μια από τις πιο hype βασιλικές νύφες στην Ιστορία.

Σχεδιασμένο από την μαντάμ Xάντλεϊ Σέιμουρ, (αγαπημένη σχεδιάστρια της αυλής και της βασίλισσας Μέρι), το κλασικό 20’s νυφικό της βασιλομήτορος, ήταν φτιαγμένο από βαρύ μετάξι μουάρ, κεντημένο με πέρλες και ασημοκλωστές. Η γραμμή του, ωστόσο, ήταν απλή, ακολουθώντας το μοδάτο στιλ της εποχής:...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε τα εμβληματικά νυφικά και τα μυστικά τους στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ