Ο μοναδικός μεγιστάνας που ήταν παρών στο γάμο Χάρι-Μέγκαν -Τουίταρε συνεχώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο μοναδικός μεγιστάνας που ήταν παρών στο γάμο Χάρι-Μέγκαν -Τουίταρε συνεχώς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάρη στη σύζυγό του, Σερένα Γουίλιαμς, ο συνιδρυτής της Reddit, Αλέξις Οχάνιαν, έλαβε πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου το Σάββατο. Διασημότητες μεταξύ των οποίων οι Όπρα, Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ, Έλτον Τζον, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ και πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της νύφης στη σειρά Suits έδωσαν το παρόν.

Ο μοναδικός μεγιστάνας που ήταν παρών στο γάμο Χάρι-Μέγκαν -Τουίταρε συνεχώς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Οχάνιαν, που είναι περισσότερο γνωστός ως ένας από τους συνιδρυτές του Reddit, στο οποίο και εξακολουθεί να είναι εκτελεστικός πρόεδρος, ήταν ο μόνος διάσημος της τεχνολογικής βιομηχανίας, που εντοπίστηκε στο γαμήλιο γεγονός της χρονιάς.


Το δημόσιο προφίλ του αυξήθηκε σημαντικά από τότε που παντρεύτηκε την διάσημη πρωταθλήτρια του τένις, Σερένα Γουίλιαμς το 2017.

Ο Οχάνιαν φαίνεται πως απόλαυσε ιδιαιτέρως το γάμο καθώς δε σταμάτησε λεπτό να ενημερώνει τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όσα συνέβησαν πριν και μετά το γάμο.

«Στο Λονδίνο για το γάμο της φίλης της συζύγου μου» έγραψε στο Twitter το Σάββατο το πρωί ο Οχάνιαν.

In London for my wife's friend's wedding. pic.twitter.com/SvTiCpQMeR

Το ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες με την κόρη τους Ολυμπία λίγο πριν φτάσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια, ο Οχάνιαν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες για το κοστούμι του στο Twitter. Φορούσε ένα κοστούμι του αγγλικού οίκου Huntsman για την τελετή και ένα σμόκιν του Αμερικανού σχεδιαστή Tom Ford για την δεξίωση.

pic.twitter.com/t34dcGeQSf

Night of festivities with this beauty.

I had a classic English tailor (@huntsmantailors) for the ceremony. American (@TOMFORD) for the black tie. pic.twitter.com/tWWEjt1F9k


Για να τονίσει όμως την καταγωγή του, ο Οχάνιαν, όπως εύστοχα παρατήρησε η εκδότρια του περιοδικού Fortune, φόρεσε κάλτσες με την αμερικανική σημαία. «Ναι έπρεπε να την εκπροσωπήσω» απάντησε στο Tweet ο ίδιος, αναφερόμενος στην Αμερική.


Μέσα στο ναό, η Σερένα Γουίλιαμς τα είπε και μάλιστα γέλασε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ ο Οχάνιαν έπιασε ψιλή κουβεντούλα με την σύζυγό του, Αμάλ. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Οχάνιαν φαίνεται να χαζεύει στο κινητό του λίγο πριν αρχίσει η τελετή.



Στο διάστημα ανάμεσα στην τελετή και τη δεξίωση, το ζευγάρι πέρασε λίγο από το ξενοδοχείο για να δει την κόρη του. «Αυτή η μικρή πριγκίπισσα ήρθε μαζί μας για μια βόλτα ανάμεσα στην αλλαγή των ρούχων» μοιράστηκε ο Οχάνιαν με τους 329.000 οπαδούς του στο Instagram.

This little Princess joined us for a stroll between outfit changes. This was a phenomenal hotel, too.

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on May 20, 2018 at 6:12am PDT

Την Κυριακή, ο συνιδρυτής του Reddit δημοσίευσε και ένα βίντεό του από την ετοιμασία του για το γάμο. Η Γουίλιαμ μάλιστα του έκανε το μακιγιάζ. «Μπορείτε να με φωνάζετε Λόρδο Οχάνιαν από τώρα και στο εξής» είπε, αστειευόμενος ο ίδιος στο βίντεο.

Yesterday was fun. pic.twitter.com/YIvcewr4Ml


Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποκαλέσει στο παρελθόν την Γουίλιαμ ως μία από τις καλύτερές της φίλες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα από τα πάρτι του Superbowl το 2010 και έγιναν πολύ καλές φίλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ