«Ξηλώνει» 8 διαιτητές ο Περέιρα -«Βαριά» ονόματα - iefimerida.gr

«Ξηλώνει» 8 διαιτητές ο Περέιρα -«Βαριά» ονόματα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μεγάλες εκκαθαρίσεις προχωρά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Όπως αποκαλύπτει η Live Sport, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στους πίνακες και από τους 24 διαιτητές μπορεί να αλλάξει από 8 ως και 11!

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται και στους διεθνείς, καθώς από τους επτά κοντά στην έξοδο είναι οι τέσσερις. Αυτοί που φαίνεται πω θα διατηρήσουν το διεθνές στάτους τους είναι οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος, παρότι για τους δύο πρώτους ο Περέιρα είναι δυσαρεστημένος καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες της επιστολής που του έστειλαν μετά τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου.

Κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι διεθνείς Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, ενώ από τους πίνακες της Super League αναμένεται να αποχωρήσουν οι τέσσερις προαναφερθέντες μαζί με τους Μπλάνα, Κατσικογιάννη, Θάνο και ίσως και τον Νεοφυτιάδη. Επισφαλής είναι και η θέση των Ευαγγέλου, Καραντώνη και Τσαμούρη.

Όσο για τις θέσεις που θα ελευθερωθούν για διεθνείς υποψήφιοι είναι οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαιτητές ΕΠΟ νέοι κόψιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ