Οι δήμοι Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζουν την επίθεση στον Μπουτάρη - iefimerida.gr

Οι δήμοι Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζουν την επίθεση στον Μπουτάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «είναι αντίθετη σε κάθε μορφή βίας από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αυτή εκδηλώνεται».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αρχικά κάποιοι εξύβρισαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και τον έσπρωξαν, τον κλώτσησαν, ενώ κάποια στιγμή ο κ. Μπουτάρης έπεσε κάτω. Ενώ οι συνοδοί του προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν, κάποιοι ακολούθησαν, και όταν ο δήμαρχος έφτασε στο αυτοκίνητό του, άρχισαν να κλωτσούν την πόρτα και επιχείρησαν να σπάσουν το τζάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ