Ματωμένο μπάτσελορ -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδέλφια που χάθηκαν στο δυστύχημα με το σκάφος - iefimerida.gr

Ματωμένο μπάτσελορ -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδέλφια που χάθηκαν στο δυστύχημα με το σκάφος

To δυστύχημα/ Φωτογραφία: flashnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Χανίων από τον τραγικό θάνατο των τριών νεαρών παιδιών που έχασαν την ζωή τους όταν το ταχύπλο στο οποίο επέβαιναν καρφώθηκε μετά το προγαμιαίο πάρτι (μπάτσελορ) ενός φίλου στη βραχώδη ακτή του Φοίνικα στα Σφακιά.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να τελεστεί η κηδεία των δύο αδελφών στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τα δύο αδέλφια, τον Κωστή και Στέλιο Κωνστανταράκη, 34 και 32 ετών.

Χθες,Κυριακή έγινε η κηδεία του τρίτου αδικοχαμένου άνδρα, του 35χρονου επιχειρηματία Μανόλη Τσεπίση, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης θανάσιμα μαζί με τους δύο οδοντιάτρους.

Την ίδια ώρα συγκλονισμένη είναι και η οδοντιατρική κοινότητα των Χανίων.

Ματωμένο μπάτσελορ -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδέλφια που χάθηκαν στο δυστύχημα με το σκάφος | iefimerida.gr 0

Η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη των δύο πρόωρα χαμένων αδελφών δίνοντας το όνομά τους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου που στο εξής θα λέγεται «Αίθουσα Στέλιου και Κωστή Κωνστανταράκη».

Πως έγινε η τραγωδία

Στον γυρισμό τους από το προγαμιαίο πάρτι και συγκεκριμένα από την Αγιά Ρουμέλη και με κατεύθυνση προς το Λουτρό όπου και θα διανυκτέρευαν, το σκάφος που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα.

Ο ένας και μοναδικός επιζήσας του μοιραίου ταχύπλοου, είναι και ο κουμπάρος που θα παντρέψει το ζευγάρι για το οποίο έγινε το μπάτσελορ. Τα τελευταία νέα για την υγεία του 30χρονου τραυματία είναι ενθαρυντικά καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν του έχει αναφερθεί τίποτα για την μοιραία εξέλιξη της επιστροφής.

Ματωμένο μπάτσελορ -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδέλφια που χάθηκαν στο δυστύχημα με το σκάφος | iefimerida.gr 1

Ο ήχος της σφοδρής πρόσκρουσης κινητοποίησε ψαράδες και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι έντρομοι μέσα στο σκοτάδι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος αλλά και συνολικά 12 πυροσβέστες από τα κλιμάκια Ανώπολης και Βρυσών για την επιχείρηση του απεγκλωβισμού των επιβαινόντων.

Με τη βοήθεια των αλιέων της περιοχής ανασύρθηκε από τη θάλασσα ο 30χρονος τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά κατάγματα στο πάνω μέρος του σώματος, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Στη συνέχεια, από τα συντρίμμια του ταχύπλοου ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο οδοντιάτρων και του επιχειρηματία.

Πηγή:cretapost.gr/ Φωτογραφίες: ekriti.gr, cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ