Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες της αγοράς για να έχεις ελαφριά κάλυψη το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες της αγοράς για να έχεις ελαφριά κάλυψη το καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλουμε να δείχνουμε όμορφες χειμώνα καλοκαίρι.

Ωστόσο, τους πιο ζεστούς μήνες προτιμάμε να αφήνουμε το πρόσωπο μας καθαρό και λαμπερό, την επιδερμίδα φυσική και όσο το δυνατόν γίνεται "γυμνή" από μακιγιάζ. Για εσένα, όμως, που θες έστω μια ελαφριά κάλυψη στο πρόσωπο σου και τους ζεστούς μήνες, φτιάχτηκαν οι bb creams.

Aν δεν το γνωρίζεις, BB είναι τα αρχικά των λέξεων Beauty Balm ή Βlemish Βalm. Μιλάμε για μια ελαφριά κρέμα με λίγο χρώμα, τόσο ώστε να κρύψει τύχον σημάδια και δυσχρωμίες και να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Η σύνθεση και η υφή τους, λοιπόν, είναι πιο λεπτές, ενώ συνήθως έχουν δείκτη προστασίας SPF.

Είναι ιδανικές για το καλοκαίρι που η επιδερμίδα χρειάζεται να αναπνέει αλλά να είναι και προστατευμένη από τις ηλιακές ακτίνες. Ενυδατώνουν και χαρίζουν ελαφριά κάλυψη: ό,τι πρέπει για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Για όλους αυτούς του λόγους συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες bb κρέμες τις αγοράς όποιο κι αν είναι το budget σου.

Oι καλύτερες κρέμες της αγοράς για να έχεις ελαφριά κάλυψη το καλοκαίρι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρέμες ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ