Δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές για την επίθεση στον Μπουτάρη - iefimerida.gr

Δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές για την επίθεση στον Μπουτάρη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ως ύποπτοι για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία, μεταξύ άλλων, αξιοποίησε και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο και έχει ταυτοποιήσει πολλούς από τους δράστες της επίθεσης, για αυτό αναμένονται και άλλες προσαγωγές.

Ωστόσο αργά το βράδυ ακόμα τρία άτομα προσήχθησαν στην αστυνομία και εξετάζονται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

Για την πορεία των ερευνών συνεχής είναι η ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας της αστυνομίας, ενώ συλλέγονται πληροφορίες και από συλλόγους των ποντιακών οργανώσεων που από την πρώτη στιγμή έχουν καταδικάσει την επίθεση.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πήρε στις 10.00 το πρωί της Κυριακής εξιτήριο από το Ιπποκράτειο όπου είχε νοσηλευθεί για προληπτικούς λόγους προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προσαγωγές Μπουτάρης επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ