Κύρκος: Ολα τα κόμματα πρέπει να στηρίξουν συμφωνία που θα περιέχει το erga omnes - iefimerida.gr

Κύρκος: Ολα τα κόμματα πρέπει να στηρίξουν συμφωνία που θα περιέχει το erga omnes

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση μια συμφωνία που περιέχει το erga omnes, όλα τα κόμματα θα πρέπει να τη στηρίξουν, δήλωσε ο Μίλτος Κύρκος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

«Μόνο ρόδινη δεν θα είναι η μεταμνημονιακή εποχή», εκτίμησε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, σε συνέντευξη στην «Αυγή» και υπογράμμισε την ανάγκη η κυβέρνηση «να ανοίξει τη συζήτηση για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ακόμη εκκρεμούν και για το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο». Δήλωσε ότι στον διάλογο της επόμενης μέρας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφή θέση και ρόλο «ακόμη και εάν χρειαστεί να αλλάξει ξανά».

Ο κ. Κύρκος σημείωσε ότι δεν κατανοεί το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για εκλογές άμεσα, χαρακτήρισε την αυστηρή προειδοποίησή της με διαγραφές ως «μια κραυγή αγωνίας» και μια «άστοχη επίδειξη πυγμής», ενώ επισήμανε ότι στο Κίνημα Αλλαγής «το κακό είναι πως ακόμη απουσιάζει ο πολιτικός λόγος, ο προγραμματικός λόγος».

Για το Ποτάμι, τέλος, εκτίμησε ότι «θα εξαφανιστεί στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν άλλαξε η ΔΗΣΥ, το Ποτάμι έχασε τον αυτόνομο ρόλο του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλτος Κύρκος ποτάμι Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ