Ο Μπουτάρης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Υπέβαλε μήνυση για την επίθεση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Υπέβαλε μήνυση για την επίθεση [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιτήριο πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης από το Ιπποκράτειο, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε- με σπρωξιές και κλωτσιές- στον Λευκό Πύργο- στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά την σωματική επίθεση που δέχθηκε, ο κ. Μπουτάρης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο κ. Μπουτάρης έδωσε το Σάββατο κατάθεση για τα όσα συνέβησαν και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.

Αποχωρώντας από το νοσοκομείο ο κ. Μπουτάρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε πει στο ΑΠΕ: «Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουτάρης επίθεση εξιτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ