Πόσο μοιάζει αυτό το νυφικό του Βασίλη Ζούλια με της Μέγκαν Μαρκλ; Ο σχεδιαστής απορεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πόσο μοιάζει αυτό το νυφικό του Βασίλη Ζούλια με της Μέγκαν Μαρκλ; Ο σχεδιαστής απορεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νυφικό του οίκου Givenchy της Μέγκαν Μαρκλ που πήρε πολύ θετικά σχόλια κάτι θύμισε σε έναν Ελληνα σχεδιαστή.

Ο λόγος για τον καταξιωμένο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ο οποίος έκανε τις συγκρίσεις και άφησε τους υπολοίπους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους..

Ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στο Instagram πως το νυφικό φόρεσε που φόρεσε η Μέγκαν μοιάζει με ένα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε μία από τις συλλογές του.\

Βάζοντας τα δύο νυφικά δίπλα δίπλα στην φωτογραφία, ο σχεδιαστής σχολίασε από κάτω: «Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Από δεξιά το φόρεμα από το τελευταίο μας σόου με τίτλο «Το στέμμα» και από αριστερά η πριγκίπισσα».

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on May 19, 2018 at 7:25am PDT

Βέβαια, η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή είχε κάποιες μικρές διαφορές με αυτό της Μαρκλ, όπως η ενσωματωμένη ζώνη στο νυφικό και οι πιέτες που αρχίζουν από εκεί και κάτω. Η μεγάλη ομοιότητα των δύο νυφικών δεν είναι άλλη από το άνοιγμα «χαμόγελο» στους ώμους.

Πόσο μοιάζει αυτό το νυφικό του Βασίλη Ζούλια με της Μέγκαν Μαρκλ; Ο σχεδιαστής απορεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως ανεξάρτητα την ομοιότητα ή όχι των δύο νυφικών, οι φίλοι του Βασίλη Ζούλια έσπευσαν σχολιάσουν υπέρ του σχεδιαστή με τους περισσότερους να αναφέρουν πως ο Έλληνας σχεδιαστής κάνει καλύτερες δημιουργίες από τον... Givenchy.

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on Apr 7, 2018 at 3:16pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ