Θεοδωράκης για επίθεση στον Μπουτάρη: Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για επίθεση στον Μπουτάρη: Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καταδίκασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter,

«Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ"», γράφει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ