Σεντένο: Καλά τα νέα για την Αθήνα - Αναμένω τις συζητήσεις στο Eurogroup - iefimerida.gr

Σεντένο: Καλά τα νέα για την Αθήνα - Αναμένω τις συζητήσεις στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «καλά νέα» της επίτευξης συμφωνίας σε υπηρεσιακό επίπεδο μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών χαιρέτισε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.

«Καλά νέα για την Αθήνα. Η Ελλαδα και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί συμφώνησαν στο πακέτο των μεταρρυθμίσεων για την ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης. Ένα βήμα πιο κοντα σε μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος του ESM. Αναμένω τις συζητήσεις στο Eurogroup της Πέμπτης», γράφει ο Μ. Σεντένο στο μήνυμά του στο Twitter.

Good news f/ #Athens. #Greece & the European institutions @ESM_Press , @EU_Commission & @ecb agreed the package of reforms to complete the 4th/final review. One step closer to a successful ESM program conclusion. Looking forward to our discussions in the #Eurogroup on Thursday pic.twitter.com/NZO3XYQDSk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ