Χάρι και Μέγκαν: Ρομαντική στιγμή, τραγουδούν το Stand by Me στην εκκλησία - iefimerida.gr

Χάρι και Μέγκαν: Ρομαντική στιγμή, τραγουδούν το Stand by Me στην εκκλησία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως ρομαντική στιγμή έζησαν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και οι καλεσμένοι τους, καθώς ακούστηκε το πασίγνωστο τραγούδι «Stand by Me».

Η Κάρεν Γκίμπσον και η χορωδία «The Kingdom Choir» τραγούδησαν το διάσημο αμερικανικό κλασικό R&B τραγούδι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, όπως και οι καλεσμένοι τους απολάμβαναν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Η ερμηνεία του «Stand by Me», έγινε προτού ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι έδωσε το έναυσμα για τους γαμήλιους όρκους του ζευγαριού.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, που έχει γραφτεί από την προοπτική ενός αθεράπευτα ρομαντικό ατόμου όπου το ζευγάρι είναι πιο δυνατό όταν είναι μαζί, ξεκινά με τους στίχους «Όταν πέσει η νύχτα και η γη σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι θα είναι το μόνο φως που θα βλέπουμε, όχι δε θα φοβάμαι, όχι δε θα φοβάμαι, αρκεί να είσαι δίπλα μου».

Χάρι και Μέγκαν: Ρομαντική στιγμή, τραγουδούν το Stand by Me στην εκκλησία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ