Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι - iefimerida.gr

Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεογέννητος πρίγκιπας Λούις δεν θα παραστεί στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και οι γονείς του Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ ψάχνουν για... μπέιμπι σίτερ.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι  | iefimerida.gr 0

Όλη η υπόλοιπη οικογένεια θα παραστεί στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τους μικρούς Τζορτζ και Σάρλοτ να είναι μάλιστα παρανυφάκια.

Παρά το άγχος και το απρόβλεπτο δράμα που περιβάλλει τον πολυαναμενόμενο βασιλικό γάμο, ο κουμπάρος και νέος πατέρας πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπάθησε να είναι πολύ χαλαρός, αστειευόμενος με τα πλήθη πριν το γάμο του αδερφού του.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι  | iefimerida.gr 1

Έκπληκτοι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είδαν τους δύο πρίγκιπες να φτάνουν στο Κάστρο Γουίνσδορ, χαιρετώντας μάλιστα τα πλήθη.

«Ευχαριστούμε τα 0πλήθη στο Γουίνσδορ για την εκπληκτική υποδοχή για τον πρίγκιπα Χάρι και τον κουμπάρο του Δούκα του Κέμπριτζ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο Twitter το παλάτι του Κένσινγκτον.

Thank you to the crowds in Windsor for the amazing reception for Prince Harry and his best man The Duke of Cambridge! #RoyalWedding pic.twitter.com/XUmx7XbrFX

Τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν εκπληκτικά χαλαροί, να περπατούν στο κάστρο με κοστούμια, κουνώντας τα χέρια και κουβεντιάζοντας με τους ενθουσιασμένος θεατές.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι  | iefimerida.gr 2

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μάλιστα, δεν δίστασε να αστειευτεί με το κοινό. Σύμφωνα με το People, όταν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο πλήθος τον συνεχάρη για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού, φώναξε στο πλήθος: «Ψάχνουμε για baby-sitter, αν είστε όλοι ελεύθεροι!».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ στα πλήθη: Ψάχνουμε για μπέιμπι σίτερ, αν είστε ελεύθεροι  | iefimerida.gr 3

Η οικογένεια έχει ήδη την αμέριστη βοήθεια της πιστής νταντάς τους, Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο, για να προσέχει τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Αλλά ίσως χρειαστούν μια επιπλέον βοήθεια καθώς το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας θα είναι στο γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ