ΑΕΚ: Θέλει να ανανεώσει με Βράνιες -Παίρνει τον Κάιπερς - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Θέλει να ανανεώσει με Βράνιες -Παίρνει τον Κάιπερς

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ογκνιέν Βράνιες ο οποίος έχει δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στην ΑΕΚ, παραμένει ένας χρήσιμος αμυντικός που βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά η ΑΕΚ ξεκαθάριζε ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό μέχρι το 2019, οπότε παραμένει ποδοσφαιριστής της Ενωσης. Εν συνεχεία αναφέρει ότι δεν υπάρχει «πωλητήριο» στον Βράνιες (πάντως δεν... τρελαίνεται ο Μανόλο Χιμένεθ με τον παίκτη) και επουδενί δεν ψάχνει για αντικαταστάτη του. Ετσι, διέψευσε παράλληλα και το ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, τον οποίο φέρεται να έχει κλείσει ήδη ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάντως, αναφορικά με τον Βράνιες η ΑΕΚ δεδομένα σύντομα θα κάνει κουβέντα μαζί του για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2021 με αυξημένες αποδοχές.

Επίσης, η ΑΕΚ έχει κλείσει την μεταγραφή του 21χρονου Βέλγου επιθετικού Κάιπερς του Εργοτέλη.

Παράλληλα, ε πέντε γερανούς να δουλεύουν πλέον στο φουλ στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κάθε μέρα που περνά, αποκτά όλο και περισσότερο μορφή. Μάλιστα η κερκίδα που βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι, εκεί που βρισκόταν η θύρα 21 του «Νίκος Γκούμας», έχει ήδη φτάσει στο δεύτερο διάζωμα και αναμένεται να «σηκωθεί» ακόμα εννέα μέτρα. Παράλληλα προχωρούν οι εργασίες στους τέσσερις πυλώνες, αλλά και στις υπόλοιπες κερκίδες του νέου γηπέδου. Φυσικά όλες οι εργασίες γίνονται πάντα με την παρουσία κόσμου, στο "μπαλκόνι" που έχει οπτική επαφή με το εργοτάξιο, στην γωνία της βόρειας πλευράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βρανιες καϊπερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ