Novartis-Γεννηματά: Αυλαία στην κακοστημένη παράσταση-Είστε μόνοι σας, καληνύχτα - iefimerida.gr

Novartis-Γεννηματά: Αυλαία στην κακοστημένη παράσταση-Είστε μόνοι σας, καληνύχτα

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αίτημα για εκλογές «εδώ και τώρα» επανέλαβε από το βήμα της Βουλής μιλώντας για την υπόθεση Novartis η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Κάθε μέρα που παραμένετε στην εξουσία αυξάνει ο λογαριασμός. Φοβάστε την ετυμηγορία του λαού. Αν είχατε αίσθημα ευθύνης θα προκηρύσσατε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός ποιος είναι ο πιο ικανός να οδηγήσει τη χώρα έξω από το αδιέξοδο. Κάθε ώρα παραμονής σας στην εξουσία είναι εις βάρος του ελληνικού λαού» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρό «κατηγορώ» κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση Novartis

«Καταφεύγετε στην συνωμοσιολογία, στα δήθεν μαύρα μέτωπα στην επιχείρηση εξόντωσης των πολιτικών σας αντιπάλων στην εύκολη καταδίκη ανθρώπων και συνειδήσεων.

Σήμερα ρίχνει αυλαία μια κακοστημένη παράσταση, ένα φιάσκο, μια κατασκευασμένη ιστορία, βασισμένη πάνω σε ένα πραγματικό σκάνδαλο μέσω βολικών μαρτύρων, μια κοινοβουλευτική παρωδία με ένα άδοξο τέλος. Το ίδιο το πόρισμα σας είναι η ομολογία της αποτυχίας σας.

Έχετε επιλέξει να δηλητηριάζετε την πολιτική ζωή του τόπου. Σταματήστε να παίζετε επιτέλους με τους θεσμούς και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης».

Η κ. Γεννηματά ολοκλήρωσε την ομιλία της ανακοινώνοντας ότι η δημοκρατική συμπαράταξη αποχωρεί από τη Βουλή και κατά συνέπεια δεν θα είναι παρόντες οι βουλευτές της ούτε στην ομιλία του

«Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να κρύβεστε και να κρύβετε προκλητικά κ απροκάλυπτα. Εμείς μένουμε μακριά από οποιαδήποτε κακοστημένη παράσταση. Σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι σκιών που εσείς στήσατε θα είστε απελπιστικά μόνοι. Η δημοκρατική συμπαράταξη αποχωρεί από την διαδικασία καλή σας νύχτα κ. Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ