Novartis: Υπονοούμενα Στουρνάρα πως γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες - iefimerida.gr

Novartis: Υπονοούμενα Στουρνάρα πως γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις στους διαδρόμους του κοινοβουλίου έχει προκαλέσει η αναφορά που έκανε ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος από το βήμα του κοινοβουλίου για τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες

Ο κ. Στουρνάρας άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει την ταυτότητα των τριών μαρτύρων καθώς όπως είπε στην ομιλία του έχουν εκκρεμότητες στην δικαιοσύνη και στην φορολογική διοίκηση.

«Δεν υπάρχει προηγούμενο στον αναπτυγμένο κόσμο με ασυνάρτητες μαρτυρίες τριών ανώνυμων μαρτύρων, υπό αμφισβητούμενο καθεστώς προστασίας, με εκκρεμότητες στη δικαιοσύνη και στη φορολογική διοίκηση, υποκείμενων σε πιέσεις ή ακόμα και σε εκβιασμούς, χωρίς στοιχεία, χωρίς καν ενδείξεις, να στέλνονται δέκα επιλεγμένα, νυν και πρώην, πολιτικά πρόσωπα κατηγορούμενα στη Βουλή, δύο πρώην Πρωθυπουργών συμπεριλαμβανομένων, να ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, όπως και των συγγενικών τους προσώπων, να στοχοποιούνται και να διαπομπεύονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ