Ανατροπή: Ο σχεδιαστής του νυφικού της Νταϊάνα φτιάχνει και της Μέγκαν Μαρκλ; - iefimerida.gr

Ανατροπή: Ο σχεδιαστής του νυφικού της Νταϊάνα φτιάχνει και της Μέγκαν Μαρκλ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελευταίες αφίξεις στο αεροδρόμιο του Χίθροου και το Γουίνσδορ μας λένε όλο και περισσότερα για το τι να περιμένουν την ημέρα τυο γάμου της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Αντζελίνα Τζολί μόλις έθασε στο Χίθροου και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της εθεάθη στο Γουίνσδορ. Αλλά ένα ακόμη γνωστό πρόσωπο στο κάστρο Γουίνσδορ μας κάνει να εικάζουμε πως ίσως κάναμε λάθος με τον σχεδιαστή του νυφικού της Μέγκαν Μαρκλ.

Ανατροπή: Ο σχεδιαστής του νυφικού της Νταϊάνα φτιάχνει και της Μέγκαν Μαρκλ; | iefimerida.gr 0

Ο Ντέιβιντ Εμανουέλ, συν-σχεδιαστής με την Ελίζαμπεθ Εμανουέλ, εντοπίστηκε σήμερα στο Κάστρο Γουίνσδορ, πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο σχεδιαστής μαζί με την πρώην σύζυγό του, ήταν αυτοί που δημιούργησαν το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνας το 1981 και η λάμψη στο πρόσωπό του μπορεί να μαρτυρά πολλά. Ενώ ο Εμανουέλ και η Ελίζαμπεθ μπορεί να έχουν χωρίσει, ο σχεδιαστής συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικά νυφικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο σχεδιαστής Ντέιβιντ Εμανουέλ. Φωτογραφία: Splash News

Θα μπορούσαν ίσως οι σπόντες της Μέγκαν για την πεθερά της να μαρτυρούν επίσης, πως το νυφικό της μπορεί να δημιούργησε το διάσημο ντουέτο που σχεδίασε το επικό γαμήλιο φόρεμα της Νταϊάνας; Ήταν οι φήμες για Ralph Russo, τον Christopher Bailey για την Burberry, ή την Erdem απλά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν το μυστικό; Πάντως, αν όντως ο Ντέιβιντ Εμανουέλ είναι ο σχεδιαστής του νυφικού, θα μπορούσε να είναι ένας από τους συναισθηματικούς τρόπους που η Μέγκαν θέλει να χρησιμοποιήσει για να αποδώσει φόρο τιμής στην Νταϊάνα.

Ανατροπή: Ο σχεδιαστής του νυφικού της Νταϊάνα φτιάχνει και της Μέγκαν Μαρκλ; | iefimerida.gr 2

Πάντως, ο ίδιος ο σχεδιαστής έχει πει τι θα ήθελε να φορέσει η Μέγκαν στο γάμο της αυτό το Σάββατο. Σύμφωνα με το Marie Claire, ο σχεδιαστής είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Fox «Meghan Markle: An American Princess» και είχε πει: «Πώς θα έντυνα την Μέγκαν; Κάτι κομψό σε καθαρές γραμμές, αρκετά στενό με μακριά ουρά». «Αλλά όπως ξέρετε δεν μπορεί να είναι η σεξοβόμβα την ημέρα του γάμου της. Μπορεί να είναι πανέμορφη αλλά θα πρέπει να είναι και βασιλική».

Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες. Η επίσκεψη του Εμανουέλ στο Γουίνσδορ μπορεί να σημαίνει ότι έχει κρατήσει τις επαφές με την βασιλική οικογένεια και μπορεί να είναι καλεσμένος. Ή να έχει τέτοια εμμονή με τους βασιλικούς γάμους και να πήγε εκεί για να δει το γεγονός από κοντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ