«Ελ. Βενιζέλος» για τον Θεόδωρο Βασιλάκη: Η επιχειρηματική δράση του ήταν καθοριστική στον εκσυγχρονισμό των αερομεταφορών - iefimerida.gr

«Ελ. Βενιζέλος» για τον Θεόδωρο Βασιλάκη: Η επιχειρηματική δράση του ήταν καθοριστική στον εκσυγχρονισμό των αερομεταφορών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για την απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη εξέδωσε ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με ιδιαίτερη λύπη, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της Aegean Airlines, Θεόδωρου Βασιλάκη. Η εμβληματική φυσιογνωμία του και η επιχειρηματική δράση του, συνδέθηκαν άρρηκτα με τη θετική πορεία και τον εκσυγχρονισμό των αερομεταφορών, αλλά και την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, ενώ η συμβολή του σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής υπήρξε μεγάλη.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της Aegean Airlines.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ