Λύθηκε το μυστήριο -Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον γαμπρό - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο -Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον γαμπρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστήριο με το ποιος θα παραδώσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία έληξε.

Παρά τις φήμες ότι θα την παρέδιδε στον γαμπρό η μητέρα της, τελικά, το παλάτι, ανταποκρινόμενο και στις εκκλήσεις των φαν, αποδέχθηκε να παραδώσει την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι, ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος.

Μετά το απόλυτο φιάσκο, με τη διαχείριση του θέματος του πατέρα της νύφης, το παλάτι του Κένσιγκτον με μια ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει την νύφη στην εκκλησία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι χαρούμενος που θα καλοσωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ στην οικογένεια, με αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η κυρία Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από την αυτού υψηλότητα πρίγκιπα της Ουαλίας να την συνοδεύει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι χαρούμενος που θα μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να καλωσορίσει την κυρία Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια».

Λύθηκε το μυστήριο -Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον γαμπρό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ