Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και μπαίνει σε κάθε υπνοδωμάτιο με στιλ - iefimerida.gr

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και μπαίνει σε κάθε υπνοδωμάτιο με στιλ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορεί να χαρίσουν μια εντελώς ξεχωριστή αίσθηση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο υπνοδωμάτιό σας. Έχετε την αίσθηση ότι κάτι λείπει αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε; Μήπως τελικά σας φταίει ο φωτισμός; Εχουμε μια πρόταση γι’αυτό: οικονομική, με στιλ.

Δεν χρειαζόμαστε μια περιουσία για να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας και να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά που ξεπηδούν από τις σελίδες των deco περιοδικών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι φαντασία. Έμπνευση. Καλή έρευνα αγοράς.

Ενα φωτιστικό μπορεί να γίνει ένα όμορφο κομμάτι στο παζλ της διακόσμησης της κρεβατόκαμαράς σας (και γιατί όχι, και του υπόλοιπου σπιτιού). Αυτό το φωτιστικό τοίχου από τα ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 20 ευρω και μπορεί να δημιουργήσει μια cozy ατμόσφαιρα και με διακριτικό τρόπο να κάνει τη διαφορά.

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και μπαίνει σε κάθε υπνοδωμάτιο με στιλ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιστικό ΙΚΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ