Ερχεται η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW -Η πρώτη teaser εικόνα της i-Next - iefimerida.gr

Ερχεται η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW -Η πρώτη teaser εικόνα της i-Next

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο από το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο που θα είναι και το κορυφαίο της αντίστοιχης γκάμας της.

Το BMW i-Next, όπως ονομάζεται καταρχήν θα παρουσιαστεί το 2021 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Dingolfing της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια του 2018 θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο -από αυτό είναι στην ουσία το teaser σκίτσο- που θα δίνει μια αρχική εικόνα του i-Next, που μάλλον θα ανήκει στην κατηγορία των SUV και θα έχει μέγεθος και χώρους ανάλογο της X5.

Η BMW εξελίσει διάφορες συστοιχίες μπαταριών για το iNext, με την αυτονομία να κυμαίνεται από 450 (μπαταρία 60 kWh) έως 700 χιλιόμετρα (μπαταρία 120 kWh). Αντίστοιχα η απόδοση των ηλεκτροκινητήρων θα είναι από 134 έως 443 ίππους, ενώ θα επιτρέπει την ενσωμάτωση έως και 3 ηλεκτροκινητήρων με τη συνολική ισχύ να μπορεί να ξεπεράσει και τους 800 ίππους!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλεκτρική ναυαρχίδα BMW i-Next
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ