Η Ελένη Φουρέιρα απαντά στη Ραχήλ Μακρή: Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν όταν ήταν βουλευτής - iefimerida.gr

Η Ελένη Φουρέιρα απαντά στη Ραχήλ Μακρή: Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν όταν ήταν βουλευτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δικές της απαντήσεις στους επικριτές της έδωσε η Ελένη Φουρέιρα και ανάμεσά τους ήταν και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2018, κατακτώντας μάλιστα τη 2η θέση, σε συνέντευξή της στη Lifo είπε: «Έτυχε να μεγαλώσω στην Ελλάδα, να την κάνω πατρίδα μου και να τη λατρέψω. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να κερδίσεις την αποδοχή όλων, το καταλαβαίνεις όμως μεγαλώνοντας. Χαίρομαι».

Μάλιστα απάντησε και σε σχόλιο που είχε κάνει γι' αυτήν η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή λέγοντας πως από τα χρήματα που πλήρωνε στην εφορία πληρωνόταν η κυρία Μακρή όσο ήταν βουλευτής.
«Βγήκε η Ραχήλ Μακρή είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κ. Μακρή όταν ήταν βουλευτής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Μακρή Ελένη Φουρέιρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ