Φίλης, Δανέλλης, Κεφαλογιάννη θα μιλήσουν για την μετά τα Μνημόνια εποχή - iefimerida.gr

Φίλης, Δανέλλης, Κεφαλογιάννη θα μιλήσουν για την μετά τα Μνημόνια εποχή

Φωτογραφία: Eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντείνονται οι ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό με το βλέμμα στην «επόμενη μέρα».

Νίκος Φίλης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Σπύρος Δανέλλης, θα βρεθούν σε κοινή δημόσια συζήτηση ( την οποία διοργανώνουν η "Κοινωνία-Δημοκρατία '18" και το περιοδικό Χρόνος) με θέμα «μετά το τέλος των Μνημονίων, τι;».

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου. Και όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

Ο σκοπός της συζήτησης είναι διπλός. Στο συμβολικό πεδίο θέλει να δώσει το μήνυμα πώς σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, στην οποία από μια φάση οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας μεταβαίνουμε σε μια καινούργια, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σεβόμενες τις διαφορές τους, μπορούν να συζητήσουν γύρω από ένα τραπέζι με επιχειρήματα και όχι αλληλοκατηγορίες και αφορισμούς.

Στο ουσιαστικό επίπεδο, σκοπός των συνομιλητών είναι χωρίς θριαμβολογίες για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και χωρίς κινδυνολογία, να διερευνήσουν ποια θα είναι η μελλοντική πορεία της χώρας μας, μέσα σε ένα απρόβλεπτα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον. Να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν κοινές έγνοιες για το πώς θα ανασυνταχτεί η κοινωνία μετά μια οκτάχρονη κρίση, και να αναρωτηθούν για το πώς θα ανταποκριθούν στα νέα καθήκοντα οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Τα συζήτηση θα συντονίσει, ο Κωστής Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ