Το Arc Dance for Festival το Σάββατο στο ΕΜΣΤ -Κάτι μεταξύ χορού και περφόρμανς [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Arc Dance for Festival το Σάββατο στο ΕΜΣΤ -Κάτι μεταξύ χορού και περφόρμανς [εικόνες]

Με έργα των Στυλιανού Τσάτσου και Γιάννη Μανταφούνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ARC FOR DANCE FESTIVAL συνεργάζεται για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Ειδικά για την ημέρα παρουσιάζει το Σάββατο δύο νέα site-specific έργα των Στυλιανού Τσάτσου (19/05 στις 18.00) και Ιωάννη Μανταφούνη (19/05 στις 21.00), υπό τον τίτλο δράσης 'ARC_hitects'.

Οι καλλιτέχνες ερευνούν τα ρευστά όρια ανάμεσα στον χορό και την performance, τις αλληλεξαρτώμενες κινήσεις θεατών και καλλιτεχνών και την εξέλιξη των κινήσεων αυτών σε σχέση με το ίδιο το σώμα του μουσείου-οργανισμού στις πραγματικές και συμβολικές διαστάσεις του.

Στυλιανός Τσάτσος
Ιωάνννης Μανταφούνης

Η είσοδος για τις παραστάσεις είναι δωρεάν.

Τo Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ARC FOR DANCE FESTIVAL υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ