Τηγανιά με σπανάκι και αυγά - iefimerida.gr

Τηγανιά με σπανάκι και αυγά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η κλασική frittata, κάτι σαν πίτα στο τηγάνι, ελαφριά και γευστική.


Ιδανική σαν πιάτο καλοκαιριού για όσους κάνουν δίαιτα.


Υλικά

  • 1/2 σακουλάκι σπανάκι baby
  • 1 κρεμμύδι
  • Λίγα φύλλα δυόσμο
  • 8 αυγά
  • 1 ποτηράκι γάλα
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο κουκουνάρι, λίγο μπούκοβο
Τηγανιά με σπανάκι και αυγά  | iefimerida.gr 0


Εκτέλεση

  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με ελαιόλαδο
  • Ρίξτε το σπανάκι, κομμένο χοντρά και ροδίστε ξανά για λίγο
  • Σε μπολ χτυπήστε καλά τα αυγά -Ρίξτε το γάλα, το κουκουνάρι, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι
  • Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι, μέτρια φωτιά -Μη σπάτε την frittata
  • Κάντε ανοίγματα στο τηγάνι για να ψηθεί το μείγμα, αλλά μην σπάτε το σύνολο
  • Ετοιμη!
Τηγανιά με σπανάκι και αυγά  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή frittata τηγάνια σπανάκι αυγά γάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ