Κοντονής: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΣΑ ας διαβάσουν την ανακοίνωση των δικαστών για τον Σακελλαρίου - iefimerida.gr

Κοντονής: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΣΑ ας διαβάσουν την ανακοίνωση των δικαστών για τον Σακελλαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ των ευθυνών για τη παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κάνει χρήση της ανακοίνωσης των μελών της συνδικαλιστικής ένωσης των δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ.

Σε αυτήν έκαναν λόγο για προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης τους από τον πρώην πρόεδρο στην εκκρεμή διάσκεψη για το ασφαλιστικό.

Η ανακοίνωση των δικαστών απαντά συμφωνά με τον κ. Κοντονη στις αιτιάσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που μίλησαν για προσπάθεια επηρεασμού του ΣτΕ από την κυβέρνηση.

«Η σημερινή ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του κ. Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης. Αν θέλουν ας τη μελετήσουν, για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά» αναφέρει ο Σταύρος Κοντονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ