«Είπα έλα εδώ!» -Οταν η αγνώριστη Κέιτ Μίντλετον έβαλε τις φωνές στην πριγκίπισσα Σάρλοτ - iefimerida.gr

«Είπα έλα εδώ!» -Οταν η αγνώριστη Κέιτ Μίντλετον έβαλε τις φωνές στην πριγκίπισσα Σάρλοτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το βασιλικό γάμο και η οικογένεια χαλαρώνει ενόψει του γάμου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον πατέρα της ηθοποιού, βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς εκτός από τις τελικές λεπτομέρειες του γάμου τους που πρέπει να ρυθμίσουν πρέπει να διαχειριστούν και επικοινωνιακά τη... σαπουνόπερα των Μαρκλ.

Ωστόσο, για την οικογένεια του αδελφού του γαμπρού, η προετοιμασία για το βασιλικό γάμο περιλαμβάνει χαλαρές βόλτες στο πάρκο.

«Είπα έλα εδώ!» -Οταν η αγνώριστη Κέιτ Μίντλετον έβαλε τις φωνές στην πριγκίπισσα Σάρλοτ   | iefimerida.gr 0

Η Κέιτ Μίντλετον χθες έκανε την βόλτα της στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον μαζί με τα δυο μικρότερα παιδιά της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ Μίντλετον έσπρωχνε το παλιομοδίτικο καρότσι του πρίγκιπα Λούις ενώ η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ την ακολουθούσε.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η Κέιτ Μίντλετον ήταν σχεδόν αγνώριστη με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου της και χωρίς ένα τσούρμο παπαράτσι να την ακολουθούν.

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα καφέ κάζουαλ φόρεμα. Η βασιλική νταντά Μαρία Μποράλο βρισκόταν επίσης στον κήπο μαζί με τρεις φρουρούς ασφαλείας. Μόνος απών ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος πιθανότατα ήταν στο σχολείο του.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν να απολαμβάνει τη βόλτα της και τα παιχνίδια στον κήπο ακόμη και αν ήταν μόνη της. Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο παλάτι η πριγκίπισσα Σάρλοτ αρνιόταν πεισματικά, αναγκάζοντας την Κέιτ Μίντλετον να της φωνάξει «Οχι, είπα έλα εδώ Σάρλοτ»...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 5 Μάι, 2018 στις 4:00 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ