Το λάθος που κάνουν όλοι στη δίαιτα σύμφωνα με τον personal trainer των διασήμων - iefimerida.gr

Το λάθος που κάνουν όλοι στη δίαιτα σύμφωνα με τον personal trainer των διασήμων

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίαιτα: η λέξη της οποίας η δημοφιλία εκτοξεύεται την περίοδο που διανύουμε, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι. Άρθρα, τιπς, συμβουλές, περιορισμοί, στέρηση και κούραση.

Ο στόχος για την απώλεια βάρους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται για τους περισσότερους κάτι καταπιεστικό, ένας πονοκέφαλος. Είναι ωραίο να θέλουμε το καλύτερο για το σώμα μας και να ακούμε τις ανάγκες του. Πολλές φορές, οι ρυθμοί της καθημερινότητας ειδικά τους χειμερινούς μήνες απορροφούν τo μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μας και μας παρασύρουν σε ένα διατροφολόγιο γεμάτo ανθυγιεινές τροφές και καθιστική ζωή που εκδικητικά μας φέρνουν αντιμέτωπους με τον εαυτό μας όταν φτάνει το καλοκαίρι. Λίγο πριν τις βουτιές στην παραλία θες να χάσεις βάρος και θες να το χάσεις «τώρα!». Ετσι δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν σε δίαιτες εξπρές, σε αποκλεισμό διατροφικών ομάδων και σε ριζική αλλαγή των διατροφικών τους συνηθειών.

Ο Αμερικανός personal trainer, Gunnar Peterson έχει στο πελατολόγιό του ονόματα όπως αυτά των αδελφών Καρντάσιαν, Tζένιφερ Λόπεζ, Σοφία Βεργκάρα. Αντζελίνα Τζολί και άλλων. Με έδρα το Los Angeles, ο Gunnar Peterson κρατά σε φόρμα τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται: με διατροφικά πλάνα που προσαρμόζονται στο πρόγραμμα γυμναστικής που ο καθένας ακολουθεί. Ποιο είναι το κοινό λάθος των περισσότερων που μπαίνουν σε διαδικασία απώλειας βάρους σύμφωνα με τον personal trainer;

Το λάθος που κάνουν όλοι στη δίαιτα σύμφωνα με τον personal trainer των διασήμων, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ