ΤΑΙΠΕΔ: Ολιγοήμερη παράταση στον διαγωνισμό για τα ΕΛΠΕ - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Ολιγοήμερη παράταση στον διαγωνισμό για τα ΕΛΠΕ

Παράταση για την υποβολή ενδιαφέροντος για τα ΕΛΠΕ έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 30 Μαΐου μετατέθηκε η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 50,1% των ΕΛΠΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διαδικασία έληγε κανονικά αύριο Παρασκευή 18 Απριλίου. Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι 30 Μαΐου 2018 στις 17:00.

Η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των ΕΛ.ΠΕ. θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: φάση προεπιλογής (Α' Φάση) και φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών (Β' Φάση).

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που θα πληρούν τα κριτήρια προεπιλογής (προεπιλεγέντες) θα κληθούν να συμμετάσχουν στη Β' Φάση. Στη Β' Φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα ΕΛ.ΠΕ. μέσω εικονικής αίθουσας τεκμηρίωσης (Virtual Data Room - VDR), και στη συνέχεια θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ