Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κανείς δεν φοβήθηκε περισσότερο από εμένα» - iefimerida.gr

Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κανείς δεν φοβήθηκε περισσότερο από εμένα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι και γενικά ο κόσμος ανησύχησε. Κανείς όμως δεν ανησύχησε περισσότερο από εμένα. Κανείς δεν φοβήθηκε όσο εγώ»..

Με αυτές τις φράσεις τοποθετήθηκε ο Νεϊμάρ -ερωτηθείς για τον τραυματισμό του- σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε αργά εχθές στον σταθμό «TV Globo».

Εκτός γηπέδων από τις 25 Φεβρουαρίου, όταν και υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, ο 26χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε στις 3 Μαρτίου προκριμένου ν΄ αποκατασταθεί το πρόβλημα.

«Ηταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Μία από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει. Κι αυτό, επειδή βρισκόμαστε τόσο κοντά στο όνειρο μου, που είναι το παγκόσμιο κύπελλο», σχολίασε ο ακτιβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία και συνέχισε: «Χάρη στον Θεό, έχω αυτήν την νέα ευκαιρία να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με την χώρα μου. Είναι ένα όνειρο που έχω από παιδί, είναι ο βασικός στόχος μου. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το δικό μου κύπελλο».

Αν και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε σχετικό, θεωρείται αρκετά πιθανό, πως η επιστροφή του Νεϊμάρ στα γήπεδα, ενδέχεται να συμβεί στις 3 Ιουνίου και στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Κροατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Μουντιάλ Νεϊμάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ