Κουβέλης: Δεν επιτρέπουμε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας - iefimerida.gr

Κουβέλης: Δεν επιτρέπουμε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας

Ο Φώτης Κουβέλης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα δεν επιδέχονται καμιά επικαιροποίηση, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης.

«Δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν. Αλλά δεν επιτρέπουμε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, τα οποία είναι καθορισμένα και δεν επιδέχονται την οποιαδήποτε αναθεώρηση, ή όπως λέγεται, "επικαιροποίηση"», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας στο ΑΠΕ.

«Είναι συγκεκριμένα τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα από το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες», πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης, που βρέθηκε στα Τρίκαλα προκειμένου να επισκεφθεί τη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο αρχηγείο τακτικής αεροπορίας και την 110 πτέρυγα μάχης στο νομό Λάρισας.

«Η χώρα μας είναι μία χώρα της ειρήνης, μία χώρα, που επιδιώκει την ευρύτερη συνεργασία στην περιοχή. Ταυτόχρονα όμως, η Ελλάδα, με τις ένοπλες δυνάμεις της και με την αποτρεπτική δύναμη που έχει, έχει την ικανότητα, με τη συγκρότησή της, τη δομή της, και το υψηλό φρόνιμα, να υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα», δήλωσε ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης Τρίκαλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ