Αυτό το έγγραφο έπαιρναν ως απάντηση τα θύματα των τραπεζικών υπαλλήλων που ξάφριζαν τις θυρίδες [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό το έγγραφο έπαιρναν ως απάντηση τα θύματα των τραπεζικών υπαλλήλων που ξάφριζαν τις θυρίδες [εικόνα]

Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυτό το έγγραφο απαντούσε το υποκατάστημα της τράπεζας στα θύματα του κυκλώματος των υπαλλήλων, που σύμφωνα με τις ποινικές διώξεις, «άρπαζαν» χρήματα και τιμαλφή από τις θυρίδες των ανυποψίαστων πολιτών.

Ουσιαστικά επέρριπτε τις ευθύνες για την απώλεια των αντικειμένων στους ίδιους τους καταγγέλλοντες, χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες τους αβάσιμες και ανυπόστατες. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι δικηγόροι των θυμάτων, η τράπεζα δεν παρείχε τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αυτό το έγγραφο έπαιρναν ως απάντηση τα θύματα των τραπεζικών υπαλλήλων που ξάφριζαν τις θυρίδες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θυρίδες τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ