Vanity Fair x Chanel -Αέρας κοσμοπολίτικος, στιλ κινηματογραφικό, στο hot πάρτι των Καννών [εικόνες] - iefimerida.gr

Vanity Fair x Chanel -Αέρας κοσμοπολίτικος, στιλ κινηματογραφικό, στο hot πάρτι των Καννών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Vanity Fair είναι πάντα παρών στα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές του Ατλαντικού και αν δίνονται.

Οπως, λοιπόν, διοργανώνει το περίφημο πάρτι μετά την απονομή των Οσκαρ στο οποίο δίνει το παρών όλο το Χόλιγουντ, έτσι και τώρα, στην πρεμιέρα του μεγαλύτερου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Ευρώπης, αυτό των Καννών, διοργάνωσε ΤΟ πάρτι, μαζί με την Chanel.

Karl Lagerfeld, Penélope Cruz, Martin Scorsese

Το «παρών» έδωσε ο Martin Scorsese, ο οποίς μόλις είχε παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Carrosse d'Or» της Εταιρείας Σκηνοθετών στην εκδήλωση που γίνεται παράλληλα με το Φεστιβάλ και η οποία φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια, η Cate Blanchett, πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ, η Kristen Stewart μέλος της επιτροπής αλλά και μούσα της Chanel, η τραγουδίστρια Khadja Nin, επίσης μέλος της επιτροπής, αλλά και η πάντα μοναδική Πενέλοπε Κρουζ. Εκεί, φυσικά, ως οικοδεσπότης και ο Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld, Cate Blanchett

Όλοι τους, απόλαυσαν τα κοκτέιλ τους την ταράτσα του ξενοδοχείου JW Marriott στο «Terrasse & Club by Albane», με θέα το μαγευτικό κόλπο των Καννών, ενώ σε ένα σκηνικό σαν σε ταινία, στη συνέχεια, δείπνισαν στα τραπέζια με τα κεριά και τα λεμόνια από το Αμάλφι. Ένα δείπνο... φεστιβαλικό με πάστα με άγριες φράουλες και μασκαρπόνε.

Μοναδικό Chanel στιλ

Σε ένα πάρτι με την υπογραφή Chanel δεν θα μπορούσαν παρά ο καλεσμένοι να φορέσουν εκπληκτικές δημιουργίες του γαλλικού Οίκου μόδας, από διάφορες πρόσφατες κολεξιόν. Δημιουργίες όλες τους μία και μία, επιλεγμένες για μια βραδιά ξεχωριστή σαν και αυτή, με τόνο κινηματογραφικό, πρεστίζ φεστιβαλικό και αέρα κοσμοπολίτικο, όπως αυτός που φυσάει πάντα στη Γαλλική Ριβιέρα και στις Κάννες.

Karl Lagerfeld, Kristen Stewart

Τα Looks

  • Η Κρίστεν Στιούαρτ 

Η...κριτής Kristen Stewart, φορώντας μια λευκή, κεντημένη δημιουργία της Chanel, με κλασικές αναφορές, από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17,αλλά και τις χαρακτηριστικές μπότες από PVC μίλησε για τη φετινή της εμπειρία στις Κάννες η οποία ήταν τελείως διαφορετική από πέρυσι όπου βρισκόταν στην άλλη πλευρά, συμμετέχοντας με ένα φιλμ μικρού μήκους. Αποκάλυψε ακόμη ότι η πίεση φέτος είναι σαφέστατα μικρότερη!

H Kristen Stewart δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι καθώς πέρα από κριτής και κορίτσι της μόδας γενικότερα είναι πρέσβειρα της Chanel και το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Gabrielle του γαλλικού Οίκου που λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, υπό τους ήχους του Runnin της Beyonce, με ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο έσπαγε τα... δεσμά, όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της η Gabrielle Chanel, σύστησε το ολοκαίνουριο φλοράλ άρωμα του γαλλικού οίκου μόδας στις γυναίκες ανά την υφήλιο.

Πέρα από την υπέροχη δημιουργία που φορούσε, υπογραφή Chanel είχαν και τα κοσμήματά της, το εκπληκτικό «Lion Pepite» λευκόχρυσο δαχτυλίδι της με τα διαμάντια και το «Premiere Rock» ρολόι της.

Kristen Stewart
  • Η Πενέλοπε Κρουζ 

Το παρών στο πάρτι έδωσε και η Penélope Cruz, με τον σπανιόλικο ταμπεραμέντο της, η οποία επέλεξε επίσης ένα παστέλ γαλάζιο Chanel φόρεμα από οργάντζα, με πολλά φυλλαράκια το ένα πάνω στο άλλο, μια δημιουργία από τη συλλογή Spring-Summer 2018 Ready-To-Wear.

Penélope Cruz
  • Οι υπόλοιπες σταρ με Chanel

Παρούσα και και η Γαλλίδα συγγραφέας Αnne Berest η οποία έδωσε το παρόν στο πάρτι φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο Chanel φόρεμα με μια εκπληκτική τσάντα του ίδιου Οίκου, αλλά και η ηθοποιός Anna Mouglalis, πρέσβειρα της Chanel, φορώντας μια τουίντ δημιουργία με λάμψεις από τη συλλογή Fall-Winter 2016/17. Την υπογραφή του γαλλικού Οίκου μόδας είχαν επίσης τα αξεσουάρ της (παπούτσια, τσάντα) και το μακιγιάζ της. Η ηθοποιός Chloe Sevigny πήγε στο πάρτι της Chanel φορώντας φυσικά... Chanel μια μαύρη μεταξωτή δημιουργία από τη συλλογή Spring-Summer 2018. Το λουκ της είχε ολόκληρο την υπογαφή του γαλλικού οίκου μόδας με τις εντυπώσεις να κλέβει το Coco Crush βραχιόλι και δαχτυλίδι. Ιδιαίτερη η παρουσία της ηθοποιού Isabelle Adjani η οποία ντύθηκε και εκείνη στα Chanel επιλέγοντας ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα φορεμένο με ένα δαντελένιο πουκάμισο και ένα σατέν σακάκι. Με Chanel look και η μουσικός Amandine De La Richardiere αλλά και η ηθοποιός και μοντέλο Sasha Luss, η πρώτη φορώντας ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι από τη συλλογή Fall-Winter 2018/18 και η δεύτερη μια εκπληκτική δημιουργία του Karl Lagerfeld, εμπνευσμένη από τη θρυλική μαρινιέρα της Coco Chanel, από τη συλλογή Paris-Hamburg 2017/18.

Αnne Berest
Αnna Mouglalis
Chloe Sevigny
Isabelle Adjani
Amandine De La Richardiere
Sasha Luss
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chanel Vanity Fair κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ