Οι Ρόταρυ βράβευσαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη - iefimerida.gr

Οι Ρόταρυ βράβευσαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σημαντική διάκριση από την Παγκόσμια Οργάνωση Rotary έλαβε η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σε μία φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η D2470 περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ, στην Λέσχη Αξιωματικών, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η κυρία Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με τον Τίτλο της «Benefactor» του Διεθνούς Rotary, μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις του Οργανισμού. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της
Ο Διοικητής 2470 περ. Δ.Ρ. Χρήστος Κίτσος μαζί με την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την Προδιοικητή Μάρη Δεληβοριά, τη Βοηθό Διοικητή Ασπασία Καλλιέρου, την Προέδρο ομίλου Ντίντα Μανώλη , τη σύζυγο του Διοικητή Χρήστου Κίτσου, Άγλα και τη σύζυγο του ΑΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη , κυρία Δέσποινα Μαγγελάκη
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τις κυρίες Μαρία Ροδακάκη, Ντίντα Μανώλη και Μάρη Δεληβοριά
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με τον τίτλο της "Benefactor" από τον καθηγητή Χρήστο Κίτσο
Οι κυρίες Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με τον Διοικητή της 2470 περ. Διεθνούς Ρόταρυ καθ. Χρήστο Κίτσο και την Προέδρο ομίλου Ντίντα Μανώλη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ρόταρυ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ