Και η Γουατεμάλα άνοιξε πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ - iefimerida.gr

Και η Γουατεμάλα άνοιξε πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γουατεμάλα άνοιξε σήμερα πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, δύο ημέρες μετά τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην πόλη αυτή.

Ο πρόεδρος της Γουατεμάλας Τζίμι Μοράλες και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της πρεσβείας, η οποία στεγάζεται σε κτίριο της Δυτικής Ιερουσαλήμ.

Ο πρόεδρος της Γουατεμάλας με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, οι ΗΠΑ άνοιξαν επίσημα την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ. Με την τελετή αυτή υλοποιήθηκε μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας την αποδοκιμασία της διεθνούς κοινότητας και την αγανάκτηση των Παλαιστινίων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ότι παραμένει δεσμευμένος στην ειρήνη μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων.

Και η Γουατεμάλα άνοιξε πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ