Θεσσαλονίκη: Πεντάωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΜ-Θ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πεντάωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΜ-Θ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΗΕΜ-Θ, που διεξάγεται σήμερα, στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, και για να καταστεί δυνατή η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων, το Διοικητικό Συμβούλιο κήρυξε 5ωρη στάση εργασίας, από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Η στάση εργασίας αφορά σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ και κάθε χώρο εργασίας όπου απασχολείται δημοσιογράφος.

Στάση εργασίας και για τους δημοσιογράφους βορείου Αιγαίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ κηρύσσει στάση εργασίας σήμερα, Τετάρτη, από τις 11.00 ως τις 14.00 για όλους τους δημοσιογράφους του βορείου Αιγαίου, με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας σε βάρος τους, τα οποία παίρνουν όλο και πιο επικίνδυνες διαστάσεις.

Οι συνάδελφοι έχουν πολλές φορές απειληθεί, προπηλακιστεί, ενώ έχουν γίνει προσπάθειες καταστροφής του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δημοσιογράφοι, ιδιαιτέρως της Μυτιλήνης, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν ακραίοι κύκλοι επιδιώκοντας την αναταραχή και την ανωμαλία στην τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ έχει ήδη ενημερώσει ενδελεχώς για τα γεγονότα τα αρμόδια υπουργεία και καλεί τους εκπροσώπους των αρχών να προστατεύουν την ελευθεροτυπία και τους λειτουργούς της, όπως έχουν υποχρέωση από τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ