Δείτε το νέο Ford Fiesta ST σε μια εντυπωσιακή διαδρομή [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε το νέο Ford Fiesta ST σε μια εντυπωσιακή διαδρομή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δρόμος που οδηγεί από την πόλη Guarcino στο θέρετρο του Campocatino σφύζει από ζωή το χειμώνα, ενώ όλους τους υπόλοιπους μήνες, η Via Campocatino είναι ο τέλειος, έρημος δρόμος για οδήγηση, μόλις 80 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρώμης.

«Προμηθευτείτε μπισκότα Amaretti στο Guarcino και ετοιμαστείτε για μία διαδρομή γεμάτη ατελείωτες στροφές και προκλήσεις, μέχρι την κορυφή» δήλωσε ο δημοσιογράφος Steve Sutcliffe, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι ενός νέου Ford Fiesta ST, για τα γυρίσματα του τελευταίου βίντεο της σειράς «Europe’s Greatest Driving Roads» της Ford.

Δείτε το νέο Ford Fiesta ST σε μια εντυπωσιακή διαδρομή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φτάνοντας στην κορυφή μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του φυσικού πάρκου Monti Velino και της οροσειράς του Lazio νοτιοανατολικά. Ακόμα και η Ρώμη φαίνεται στη βορειοδυτική πλευρά.

«Εάν έχετε την τύχη να επισκεφθείτε την περιοχή βράδυ με ξαστεριά, θα απολαύσετε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Μπορείτε ακόμα και να περάσετε από ένα αστεροσκοπείο οδηγώντας προς την κορυφή, που συνεργάζεται με αστεροσκοπεία από όλο τον κόσμο για τον εντοπισμό αστεροειδών –τόσο χαμηλή είναι η φωτορύπανση εδώ», πρόσθεσε ο Sutcliffe.

Δείτε το νέο Ford Fiesta ST σε μια εντυπωσιακή διαδρομή [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πρόκειται για το όγδοο βίντεο της σειράς, με τον Sutcliffe να οδηγεί μοντέλα της Ford Performance, από το Ford GT supercar στον συναρπαστικό Atlantic Ocean Road της Νορβηγίας μέχρι ένα Focus RS διασχίζοντας την κορυφογραμμή Blakey Ridge στο North Yorkshire της Βρετανίας.

Η εντυπωσιακή Via Campocatino είναι ο πρώτος Ιταλικός δρόμος που πρωταγωνιστεί στη σειρά και βαθμολογήθηκε με άριστα (10 στα 10) για το τοπίο, τη γαστρονομική ταυτότητα και τις συγκινήσεις που προσφέρει, ενώ συγκέντρωσε συνολικό σκορ 53 στα 60 –η 3η καλύτερη κατάταξη στη σειρά αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Fiesta ST
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ